„ЕЛА! РЕШИ! ПОБЕДИ!“ - РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ, НАГРАЖДАВАНЕ

„ЕЛА! РЕШИ! ПОБЕДИ!“ - РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ, НАГРАЖДАВАНЕ
02 March 2020 17:07
Поздравяваме всички явили се деца за любовта към математиката и за смелостта да се явят на това наистина трудно състезание. Пожелаваме им много успехи занапред в математиката и не само!

Имаме удоволствието да ви поканим на официалното награждаване на 08.03.2020 г (неделя) от 18,00 часа в Работилничка за умения „Моливия“ на улица Нишава № 116.

На 08.03.2020 от 17,00 часа всеки може да заповяда да се запознае със задачите и с работата на детето си в Работилничка за умения „Моливия“ .

Награди за най-добрите от всеки клас:

Първо място – златен медал, грамота и специална награда – 3 месеца безплатен достъп до цялото съдържание на платформата https://easymath.bg + ваучер за избрана тема от авторската серия на Работилничка за умения "Моливия" "Аз вече зная".

Второ място – сребърен медал, грамота и 50 % отстъпка за избран абонаментен план и продължителност за платформата https://easymath.bg

Трето място – бронзов медал, грамота и 25 % отстъпка за избран абонаментен план и продължителност за платформата https://easymath.bg


Йордан Емилов Стоянов от 3.клас получава и специална награда: плакет за най-добре представил се участник в състезанието.